ARALIK AYI E-TWİNNİNG ÇALIŞMALARIMIZ

28.04.2023 166

28-04-2023

Aralık ayı itibaryla  “The New King” adlı yeni eTwinning projemize başlamış bulunmaktayız. İspanya’nın kurucu ve Polonya’nın yardımcı kurucu olduğu projede Türkiye’den altı, İspanya’dan iki, Polonya’dan iki, Azerbaycan’dan bir, Portekiz’den bir, Romanya’dan bir, Yunanistan’dan bir, Sırbistan’dan da bir okul yer almaktadır.  Projemiz yarı kurgusal yarı gerçek konu başlıklarına sahiptir.

İngilizce Öğretmenimiz  Banu YILMAZ  rehberliğinde ve  ESEP üzerinde kayıtlı yedi lider öğrenciyle çalışmalarımız yürütülecektir. Ancak tüm okul öğrencilerimiz projenin her aşamasında bilgileri, ilgileri, çizim ve el becerileri ile bilişim teknolojileri kabiliyetleri nispetinde projede yer alacak ve etkinliklere katılacaklardır.

28-04-2023

Project Topic

Charles III has recently taken the Crown but he´s having some trouble :(

Could we help him to be a good king by solving the different missions? In this real story we will mix real and science fiction elements so that students learn about legends, monuments and literary characters from London.