2023 Kasım Ayı eTwinning Çalışmamız

2023 Kasım Ayı eTwinning Çalışmamız

04.12.2023 113

 

Banu YILMAZ - Ziya Gökalp Secondary School - SİVAS / TURKEY

This is the link of word games on Educandy. You are supposed to find out the synonmys of word. It may be a good beginning to start the activity Who is who? Enjoy it!

Bu “Educandy” deki kelime oyununun linkidir. Kelimlerin eşanlamlılarını bulmanız gerekiyor. “Kim kimdir?” aktivitesine başlamak için iyi bir başlangıç olabilir. İyi eğlenceler !

https://www.educandy.com/site/resource.php?activity-code=11c8f1

undefined

I've prepared a worksheet as a writing and reading activity. It's related to our units in seventh grade "Appearance and Personality" and "Biographies". I hope it will be useful for you, as well. You can download it as pdf.

Okuma ve yazma aktivitesi olarak bir “çalışma kağıdı” hazırladım. Çalışma kağıdımız yedinci sınıflarımızdaki "Appearance and Personality" ve "Biographies" ünitelerimizle ilgilidir. Umuyorum ki sizin için de faydalı olacaktır. Onu pdf olarak indirebilirsiniz.

İndir

undefined

We studied the worksheet above as the part of our unit "Biographies" and the review of our first unit "Appearance and Personalities" today.

Yukarıdaki çalışma kağıdını "Biographies" ünitemizin bir parçası ve ilk ünitemiz "Appearance and Personalities" in de tekrarı olarak bugün işledik.

undefined

undefined

As you know, we work with mixed age members of the eTwinning club. Some of our partners drew beautiful pictures for us. One of them is here.

Bildiğiniz gibi biz eTwinning kulübünün karışık yaştan üyeleriyle çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın bazıları bizim için güzel resimler çizdiler. Onlardan biri burada.

undefined

undefined

We disccussed in Forum and my students decided to work in pairs for "Who is who?" activtiy. BE. PO and YA. KE worked with together. They searched important / famous English people and determined some of them. They prepared avatars and introductions of them. They finished their work by handling them in a web 2 tool. Its link is here.

Forumda istişare ettik ve öğrencilerim “Kim kimdir?” aktivitesini çiftli çalışma olarak yapmaya karar verdiler. BE. PO and YA. KE birlikte çalıştılar. Önemli, ünlü İngilizleri araştırdılar ve bazılarını belirlediler. Onların avatarlarını ve tanıtımlarını hazırladılar. Bir web 2 aracında işleyerek çalışmayı bitirdiler. Linki burada.

https://learningapps.org/display?v=pw4uupxsc23

undefined

NA. DO and ZE. AY completed their work, also. Link of their gamification activity is here.

NA. DO and ZE. AY çalışmalarını tamamladılar. Oyun aktivitelerinin linki burada…

https://wordwall.net/tr/resource/63942219

undefined

SI.ÇE and EL.ŞE. worked together. SI.ÇE. drew the portraits and EL. ŞE. created the avatars. They wrote texts and upload them to web 2.00 tool.

SI.ÇE and EL.ŞE birlikte çalıştılar. SI. ÇE. portreleri çizdi ve EL. ŞE. de avatarları oluşturdu. Metinleri yazdılar ve onları bir web 2 aracında işlediler.

https://wordwall.net/tr/resource/64557144/who-is-who-etwinning-project-work

undefined

EN. AR. and AR. AK. completed their work. They prepared avatars and employed their prior knowledge to prepare this game.

EN. AR. and AR. AK. çalışmalarını tamamladılar. Avatarlarını hazırladılar ve bu oyun için daha önceki bilgilerini işe koşarak bu oyunu hazırladılar.

https://wordwall.net/tr/resource/64704763

undefined