Ziya Gökalp Ortaokulu

Vizyon: ZİYA GÖKALP ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ilke ve amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, sosyal, fiziksel ve psikolojik yönlerden kendine yeterli, yeniliğe açık bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak ve eğitim öğretimde sürekli iyileşmeyi sağlamaktır....

Misyon: ZİYA GÖKALP ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten, geleceğe güvenle bakan ve almış olduğu eğitimin gereklerini yerine getiren ve davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: Pazartesi-Perşembe Günleri Arası: 8:30-15:20 Cuma Günleri: 8:30-15:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2023 yılında 8.sınıfı bitiren öğrencilerimizin %24,62'si sınavla öğrenci alan kurumlara yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Atletizm, Eskrim
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TUBİTAK Projeleri, Bu Benim Eserim
Proje Çalışmaları: 4006 TUBİTAK Projeleri, Bu Benim Eserim, Dilimizin Zenginlikleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning Faaliyetleri

Telefon - 0 (346) 224 58 13

WEB - https://sivasziyagokalp.meb.k12.tr

Adres - Akdeğirmen Mah. Vali Varinli Cad. No 8 Merkez / SİVAS

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Akdeğirmen Mah. Vali Varinli Cad. No:8 Merkez/SİVAS

Adres - Akdeğirmen Mah. Vali Varinli Cad. No 8 Merkez / SİVAS

Ulaşım Şehir merkezine yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezine 500m uzaklıkta, Kepenek Caddesinin sonunda, Fevzi Paşa İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi yanında, Buruciye Bilim Sanat Merkezi karşısında yer almaktadır.